Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det bliver med et forstærket fokus på events og oplevelser, når messen Madværkstedet vender tilbage 21.-22. marts 2023. Fødevarebranchens faglige mødested i København finder igen sted i Lokomotivværkstedet og byder foruden produktdemoer, masterclasses og workshops også på VIP-køkkener med private dining.

Madværkstedet satte allerede i 2017 og 2019 en ære i at være en levende messe, og når 2023-udgaven af fødevarebranchens faglige mødested i København tager fart, skrues der yderligere op for messens sanse- og oplevelsesmæssige kvaliteter.

Som noget nyt bliver Madværkstedet nemlig i denne tredje ombæring væsentligt mere eventbaseret end tidligere. Således har udstillerne mulighed for at deltage i forskellige events, afhængig af hvilket område på messen, de udstiller i - det kan være produktdemoer, masterclasses eller workshops.

Madværkstedet 2023, der arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med MLDK Mærkevareleverandørerne, finder sted i Lokomotivværkstedet i København 21.-22. marts. Messen er beslægtet med Nordens største fødevaremesse, Foodexpo i Herning.

Log ind