I fremtiden skal vi måske vænne os til at gå ned og pante vores pizzabakke eller kaffekrus, når vi har fået takeaway.

Det håber Københavns overborgmester Sophie Hæstorp Andersen i hvert fald, og derfor foreslår hun nu at indføre pant på takeaway-emballage i Kødbyen, oplyser DR Nyheder.

I første omgang skal pantordningen indføres som et forsøg i tre år, og det er frivilligt for restauranter og caféer, om de vil være med i ordningen.

HORESTA bakker op om overborgmesterens forslag. Men hvis pant-ordningen skal blive en succes, så er der nogle forhold, der skal være styr på, siger miljøchef Mikal Holt Jensen.

”For det første at kvaliteten på emballagen er i orden, og så handler det om at have styr på fødevaresikkerheden, og så skal vi sikre os, at løsningerne ikke bliver for økonomisk belastende for dem, der udbyder det,” siger han.

Booking.com: Vi har taget hånd om hackerproblem

”Vi er blevet gjort opmærksomme på, at nogle af vores overnatningspartnere er blevet ramt af phishing-mails, som kompromitterede deres systemer”, skriver onlineportalen i mail til HORESTA

4000 værelser reserveret i København

Deltagerne til den store UIA verdenskongres for arkitektur i begyndelsen af juni har allerede booket, hvad der svarer til 18.574 hotelovernatninger i København.

Log ind