Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En fusion mellem det peruvianske og japanske køkken vil byde gæsterne på hidtil nye smagsindtryk. Sådan lyder beskrivelsen af den nye Restaurant Issei på Radisson-hotellet ved Vesterport. Det er et velkendt navn på den københavnske madscene, Christian Paradisi, der tager roret på ISSEI som køkkenchef, skriver MigOgKbh.dk.
For Paradisi er det asiatisk køkken ikke ukendt, da han tidligere var køkkenchef hos UMAMI og den seneste årrække har styret køkkenet hos Café Royal. ISSEI kommer til at ligge i en af Københavns mest ikoniske og velkendte bygninger, nemlig Radisson Collection Hotel, Royal – eller for nogle måske bedre kendt som ‘SAS Huset’.
“Bygningen danner de perfekte rammer for ISSEI, da den på bedste vis kombinerer modernitet, historie og design i én. Restauranten kommer derfor til at blive en naturlig del af det pulserende storbyliv på Vesterbro,” siger Javier Soler Munoz, F&B Director, Radisson Collection Hotel.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024