Hotel- og restaurationserhvervet mangler medarbejdere efter coronakrisen. Det gælder også den tyske hotelkæde Ruby Hotels med hovedkvarter i München og foreløbig 15 europæiske hoteller i Tyskland og omegn. Yderligere 18 er på vej, skriver Standby.dk.

Under sloganet ”Ready for a new tattoo?” tilbyder Ruby Hotels, der blev åbnet i 2013 af koncernchef Michael Struck, nye kolleger tilskud på op til 500 euro, cirka 3.500 kroner, til en tatovering, piercing eller ny frisure.Tilskuddet er betinget af, at den nye medarbejder er mindst seks måneder hos Ruby Hotels.

Kampagnen skal vise interesserede i at arbejde i hotelbranchen, at branchen er ”sexy” og at Ruby Hotels ikke bare er en klassisk arbejdsgiver, skriver hotelkæden i en pressemeddelelse.

Læs hele historien her

Stive regler spærrer for arbejdskraft

Valgkamp eller ej. Vi vælger at tro, at det handler om almindelig sund fornuft, når flere partier på Christiansborg nu er klar til at springe til og hjælpe vores branche i en umulig situation, skriver Jannick Nytoft, adm. direktør, HORESTA, om de nye udmeldinger på spørgsmålet om arbejdskraft.

Blog: Som samfund kan vi ikke være tilfredse med, at erhvervet mister milliarder

Op mod 5 mia. kr. i uforløst omsætning i 2022. Og dette tab kan stige yderligere til 11-15 mia. kr. årligt, hvis ikke hotel- og restauranterhvervets rekrutteringsudfordringer løses. Sådan lyder det i HORESTAs nyeste estimat, og der er brug for, at dette spørgsmål bliver taget langt mere seriøst, end tilfældet er i dag. Sådan lyder det fra HORESTAs direktør.

Log ind