Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I frokostrestauranten Á Porta bugner lageret med varer på andendagen af Det Europæiske Folkemøde i Mariager. Selvom torsdagen ikke nåede op i nærheden af de 10.000 gæster, arrangørerne havde regnet med, var indehaver Kim Christiansen godt tilfreds med antallet af besøgende, der valgte at slå et smut forbi for et stykke smørrebrød i løbet af torsdagen, skriver Nordjyske.

Også på den anden side af gaden, hvor Hotel Postgaarden ligger, var der fyret op i kakkelovnen til en folkefest. Forpagter, Lars Knudsen, kan dog ikke skjule skuffelsen over fremmødet den første aften, som langt fra levede op til forventningerne.

”Vi havde forventet et fyldt telt på omkring 300 mennesker, men da der var flest, var der nok omkring 20. Jeg har selvfølgelig forståelse for, at det er første gang, det bliver holdt, og at det lige skal løbes i gang. Men jeg håber, at der kommer flere henover weekenden, for det er i caféen og restauranten, vi skal tjene vores penge på,” siger han. Som man ellers nok ville tro med et hotel beliggende i centrum, er værelserne på Hotel Postgaarden nemlig ikke revet væk, fortæller Lars Knudsen.

Læs hele historien her.

Log ind