Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 5. august tiltræder Sofie Dolva som ny direktør for CIFF – Copenhagen International Fashion Fair. Her får hun det overordnede ansvaret for at drive og udvikle Skandinaviens førende brancheplatform for mode med to årlige handelsmesser, samt en lang række faste virksomhedskunder i regi af de faste CIFF Showrooms i Bella Center Copenhagen.

34-årige Dolva har årelang erfaring med salg, markedsføring og ledelse indenfor beutysegmentet, og det er særligt erfaringen med at navigere disruption i denne branche, hun ønsker at sætte i spil i arbejdet med at cementere CIFFs position i det nationale og internationale modelandskab:

”Uanset om vi taler startup eller på globalt virksomhedsniveau, er jeg drevet af, hvordan ændrede forbrugsmønstre og samfundsdynamikker bliver en motor fremfor en forhindring. I tidligere jobs har min udfordring været skiftet fra fysisk til online handel. Nu handler det i stedet om at bistå CIFF og modebranchen med at finde fornyet fodfæste ovenpå en pandemi med helt nye brydningsflader hvad angår produktionsformer og kommercielle behov,” siger Sofie Dolva.

Hotelkæde har succes med ny niche

Bellagroup er gået målrettet efter at blive de professionelle e-sportsholds foretrukne samarbejdspartner ved blandt andet at lave bootcamps og medieevents. En af udfordringerne har været gamernes utraditionelle krav til faciliteter og forplejning.

Log ind