Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
2021 blev ikke et nemt år for de jyske brødre bag burgerkæden The Burger Concept, Morten og Simon Franck Jakobsen.
Af regnskabet fremgår det, at bruttofortjenesten blev løftet til 6,9 mio. kr. mod 4,4 mio. kr. året forinden. Det var dog ikke nok til at sikre sorte tal på bundlinjen, og underskuddet blev dermed øget fra 4,2 mio. kr. i 2020 til 6,9 mio. kr. sidste år.
Læs hele historien (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024