Har Danmark nøglen til at stoppe det globale madspild? Madspildstænketanken ONE\THIRD kalder landets kvikkeste hjerner og bedste idéer til kamp mod madspild.

Tænketanken ONE\THIRD leder efter innovative idéer, der kan hjælpe virksomheder, private, restauranter og producenter med at nedbringe madspildet. For at gøre det ekstra attraktivt for idémagere og iværksættere at arbejde med madspildsområdet, arrangerer ONE\THIRD konferencen SPISBAR’ og lancerer samtidig en konkurrence under samme navn.

“ONE\THIRD arbejder for at bringe hjerner og hjerter sammen for at stoppe madspild. Med konkurrencen vil vi bringe nye interessenter i spil for at finde innovative løsninger til at bekæmpe og forebygge madspild. Det er vores håb, at konkurrencen vil stimulere nye ideer, vise nye veje og skabe nye samarbejder på tværs af faggrænser,” siger Flemming Besenbacher, bestyrelsesformand i ONE\THIRD. 

Om konkurrencen

Blandt alle de deltagende i konkurrencen udvælger juryen tre nominerede. De tre nominerede skal præsentere deres idé live foran deltagerne på SPISBAR’-konferencen, hvorefter juryen vælger den endelige vinder. Hovedpræmien til den vindende idé er et professionelt rådgivningsforløb via PlanMiljø, der har mere end 30 års erfaring inden for rådgivning i madspild og bæredygtig omstilling.

Læs nærmere om konkurrencen og vilkårene for deltagelse på www.spisbar.info.

SPISBAR’-konferencen afholdes den 18. maj 2022 på Transformerstationen, Valby, København. Dørene åbner 12.30, og konferencen er gratis.

Hold dig opdateret på www.spisbar.info og sæt gerne et kryds i kalenderen, så dagen er fri.

Tidligere Noma-kok vinder Sol over Gudhjem.

Det var en glad og stolt Torsten Vildgaard, der efter mere end fire timers hårdt arbejde i køkkenet kunne hæve Sol Over Gudhjem-trofæet og kalde sig vinder af hovedkonkurrencen i Sol over Gudhjem 2022. Vildgaard modtog en check på 40.000 kr. samt en Mercedes Benz EQE til fri afbenyttelse i en måned. Nick Curtin blev en flot nr. to, David Fischer fik tredjepladsen og sidste års vinder Andreas T. Møller tog fjerdepladsen.

Her er kokkene til Sol over Gudhjem 2022

Endelig skal der igen dystes i kokkekunst fra øverste hylde, når Sol over Gudhjem d. 25. juni slår dørene op til den 12. udgave af den prestigefyldte kokkekonkurrence. Og det er ikke hvem som helst, der i år krydser klinger på havnen, skriver TV2 Bornholm.

Log ind