Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er ikke alle, der åbner deres første restaurant som 26-årig, men det gjorde Jesper Boelskifte. Han har altid været glad for god mad og vin, og har gennem de sidste to årtier stået bag nogle af de helt store restaurantsucceser herhjemme - MASH, skriver TV2 Lorry.
Torsdag aften åbnede han sin nye restaurant med navnet Levi i Indre København. En restaurant, der har været 20 år undervejs. Som ung boede Jesper Boelskifte i Italien, hvor han dyrkede sin glæde ved god mad og vin. Selvom det er mere end to årtier siden, at han som ung nød livet i det sydlige Europa, så er oplevelserne fra dengang en stor del af hans nye restaurant.
”Det startede jo helt tilbage, da jeg som 19-årig boede i Italien og arbejdede med vin. Det var der, kærligheden til den italienske livsstil og gastronomi satte sig i mig,” fortæller han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025