Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er ikke alle, der åbner deres første restaurant som 26-årig, men det gjorde Jesper Boelskifte. Han har altid været glad for god mad og vin, og har gennem de sidste to årtier stået bag nogle af de helt store restaurantsucceser herhjemme - MASH, skriver TV2 Lorry.

Torsdag aften åbnede han sin nye restaurant med navnet Levi i Indre København. En restaurant, der har været 20 år undervejs. Som ung boede Jesper Boelskifte i Italien, hvor han dyrkede sin glæde ved god mad og vin. Selvom det er mere end to årtier siden, at han som ung nød livet i det sydlige Europa, så er oplevelserne fra dengang en stor del af hans nye restaurant.

”Det startede jo helt tilbage, da jeg som 19-årig boede i Italien og arbejdede med vin. Det var der, kærligheden til den italienske livsstil og gastronomi satte sig i mig,” fortæller han.

Læs hele historien her.

Restaurantbesøg er stagneret på højt niveau

Danskerne foretog i alt 454 mio. besøg på restauranter, caféer, fastfoodrestauranter og andre udespisesteder i 2023. Selvom tallet er højt, er der tale om en lille nedgang fra året før. Særligt kaffe to go og kaffebarer har mærket tilbagegang.

Log ind