Administrerende direktør fra Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen, siger til STANDBY.dk, at han fortsat har et ønske til det offentlige system, hvad angår ukrainske flygtninge. Alt er nemlig ikke på plads endnu.

Flygtningene har nemlig endnu ikke fået udstedt et CPR-nummer, og det er påkrævet, hvis man skal have oprettet skattekort eller kunne få adgang til NemID eller MitID. Nummeret tildeles dog først, når ukrainerne har modtaget en opholdstilladelse, og derfor kan det skabe vanskeligheder ved eksempelvis en kommende lønudbetaling.

”Myndighederne skal ud ad starthullerne, så vi også kan få lavet CPR-nummer og skattekort til medarbejderne, der må ikke opstå et gråt arbejdsmarked, som ikke har de ting på plads. Vi skal sørge for, at de her medarbejdere bliver ansat på overenskomstmæssige vilkår,” siger Peder J. Madsen.

Læs hele historien her.

Danmarks ældste sømandshjem sætter ny hotelkurs

Gitte Vanggaard startede med alle kasketterne på. I november 2020 blev Gitte Vanggaard ansat som direktør og hotelleder og overtog driften af Hotel Frederikshavn, skriver Ligeher.nu. Dengang var det allerede besluttet, at hotellet skulle være et selvbetjeningshotel, hvor der kun er personale i forbindelse med morgenmad.

Zleep Hotels indfrier forventninger trods udfordrende år

Zleep Hotels har formået at realisere et noget mindre underskud i 2021 end først anslået. Det fastslår den netop aflagte årsrapport for forrige regnskabsår. Hotelkædens samlede underskud i 2021 lyder således på 15,3 millioner kroner efter skat.

10 nye hotelværelser i historisk bygning: "Vi nåede det"

Ti nye værelser åbner nu på Hotel Garni i Svendborg med udsigt mod den gamle bydel i Svendborg eller lige ud til Svendborg Havn. Værelserne ligger i bygningen ved siden af det eksisterende Hotel Garni. En bygning, der har været eget af Halberg-familien siden 1914.

Log ind