Fra den 14.oktober -7. november kan man opleve det årlige Halloween-tema i Tivoli, som Tivoli i år håber på kan tiltrække en halv million efterårsgæster. Det skriver Standby.dk.

”Sommeren gik bedre end forventet med antallet af gæster i Tivoli og vi håber, at tendensen fortsætter til efterårssæsonen. Der er bestemt noget vej endnu, men vi ser frem til dette års halloween, som modsat sidste år er helt fri for restriktioner. Turismen er kun langsomt på vej tilbage. Vi har derfor været glade for den store opbakning fra København og omegn, og vi håber at resten af Danmark følger trop og igen ser mod København,” lyder det fra Susanne Mørch Koch, Tivolis administrerende direktør.

Læs hele historien her.

Tivoli sætter omsætningsrekord

Efter et dårligt år i 2021 kom Tivoli ud af 2022 med et overskud. I øjeblikket er op mod 100 håndværkere ved at gøre haven klar til åbning inden påske.

Bakken renoverer ikonisk rutsjebane for millioner

Bakken, Danmarks næststørste turistattraktion, spenderer millionbeløb på sin 91 år gamle rutsjebane, så forlystelsesparkens mest besøgt attraktion er i topform til årets sæsonåbning.

Log ind