Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danmark har lige nu 35 michelinstjerner fordelt på 26 restauranter. Hvor mange restauranter, der i år skal have én eller flere stjerner, bliver afgjort mandag aften. Det skriver Ritzau ifølge FødevareWatch.
Normalt bliver michelinstjernerne uddelt i februar, men coronasituationen har udsat uddelingen. Ifølge Tine Skriver, som er fødevarechef i HORESTA, er det vigtigt, at Danmark fastholder sit høje niveau ved den kommende uddeling mandag aften, da michelinstjernerne er med til at markedsføre og tiltrække turister til Danmark.
”Når du er Michelin-restaurant, arbejder og higer du efter det ypperste gastronomiske håndværk. Det er det, som driver dig. Men det har også en afgørende effekt på det omkringliggende restauranterhverv. Fordi gastroturisterne også benytter de andre, og fordi det inspirerer og løfter hele erhvervet. Samtidig skal gæsterne jo også komme og bo på vores hoteller, så det driver jo vores turismeerhverv, at vi har de her fyrtårne,” fortæller Tine Skriver til Berlingske.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025