Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I en pressemeddelelse fra ejeren af Dronningmølle Strand Camping fremgår det, at planerne om at opføre et fire-etager højt badehotel på campingpladsen ikke bliver realiseret, efter flere borgere har givet klart udtryk for, at de ikke ønsker et badehotel der. Det skriver TV2 Lorry.

”Hvis det ødelægger den gode stemning i Dronningmølle, så vil jeg hellere undvære den del af lokalplansforslaget,” lyder det fra Keld Althoff, som ejer campingpladsen.

Debatten har fundet sted mellem lokale borgere, sommerhusejere og ejeren af campingpladsen, efter han anmodede Gribskov Kommune om en ny tidssvarende lokalplan, der tog hensyn til campingpladsens mulige faciliteter fremadrettet.

Du kan læse hele historien her.

Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger

Selvom Thisted Kommune ikke ønsker at konkurrere med de privatejede campingpladser, er der et ønske om at få etableret en række autocamperpladser for at slippe for ulovlige overnatninger.

Flere campister – men færre campingvogne

I en årrække er antallet af campingvogne på de danske pladser faldet, mens antallet af campister har udviklet sig modsat. “Nutidens campist foretrækker en større grad af fleksibilitet,” lyder det.

Log ind