Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Med pandemien i bakspejlet og åbne grænser til de nordiske naboer i Norge, har restaurantkæden Grød planer om at åbne en restaurant i Oslo. Det skriver FødevareWatch.

Det var planen, at nordmændene allerede skulle kunne gå på en dansk Grød-restaurant i 2021, men det satte pandemien en stopper for. I stedet er det nu ambitionen, at det grødspisende folk skal kunne besøge restaurantkæden i 2022.

"Vi regner med og håber stærkt på, at vi åbner vores første restaurant i Oslo i andet eller tredje kvartal af 2022," siger Lasse Skjønning Andersen, der er stifter af Grød. Han fortæller også, at de har valgt Norge, fordi nordmændene elsker grød og spiser store mængder af det.

Læs hele historien her.

Se også

Prolog åbner ny kaffebar på Papirøen

Kaffebaren Prolog har slået dørene op til sin fjerde afdeling – denne gang blandt luksusboligerne på Papirøen i København. Kæden har gjort sig bemærket blandt kaffeentusiaster og satser fortsat på specialkaffe i særklasse.

Log ind