Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kromand Peter Have, Låsby Kro og Hotel, har forgæves søgt efter kokke siden juni 2020. I september ansatte han to spanske kokke, men desværre er det nu de offentlige myndighedskrav og lange ventetider, der spænder ben for hans virksomhed.
I HORESTA, der er brancheorganisation for hoteller og restauranter, er eksemplet fra Låsby Kro desværre ikke enkeltstående.
”Myndighederne spænder nærmest ben for, at branchen kan komme i gang igen efter Coronakrisen. Der er ikke nok arbejdskraft her i landet, og politikerne peger netop på, at vi skal finde medarbejderne i de andre europæiske lande. Men med sagsbehandling som denne, lægger man sten i vejen, som vi på ingen måde har brug for nu,” siger Kirsten Munch, der er politisk direktør i HORESTA.
HORESTA har aktuelt dialog med både minister og styrelse for at få smidiggjort regler og sagsbehandling.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025