Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
131 medaljer er blevet tildelt nyuddannede kokke, tjenere, receptionister, catere og ernæringsassistenter, der har gjort det ekstra godt ved deres svendeprøver det seneste år.
30 svende fik derudover en række særpriser og legater til en værdi af en halv million kroner.
”I er branchens guld. Ikke bare fordi I har fået medaljer – men fordi I vil arbejde inden for vores fag. Der er så så meget brug for jer. Mennesker, der ikke bare taler om at skabe bæredygtighed og ansvarlighed for vores fødevareforbrug, men skaber forandringerne i praksis,” lød det fra direktør på Hotel- og Restaurantskolen, Anne-Birgitte Agger.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hoteller spås nu gylden fremtid
15-05-2024
-
Frigørelse giver hoteller bedre mulighed for at sælge alle værelser
15-05-2024
-
Hotel bygger ny værelsesfløj for tocifret millionbeløb
15-05-2024
-
Gourmetkok forfiner kendte retter hos Ikea
15-05-2024
-
Torvehallerne i Vejle udvider med 87 hotelværelser
15-05-2024
-
Nye emballage-regler på vej
15-05-2024
-
Ny EU-afgørelse kan give os billigere ferier
15-05-2024
-
Madens Folkemøde klar med det hidtil mest ambitiøse program
15-05-2024
-
Umut: Danskerne skal lære god opførsel når de går på restaurant
15-05-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
15-05-2024