Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

600 folk fra oplevelseserhvervet var i torsdags samlet til HORESTA Årsdag, hvor formand, Jan V. Laursen, åbnede dagen med en tale om fællesskabet i HORESTA. Han udtrykte ærgrelse over, at ikke alle har kunne se sig selv være en del af fællesskabet i løbet af det seneste år. Det skriver Standby.dk.

”Vi tror på HORESTAs fællesskab, der er kendetegnet ved nærhed, eksklusivt fokus på kun vores branche og et fællesskab, hvor HORESTAs rådgivere kun rådgiver medlemmer og derfor er dybt specialiseret i de problemstillinger, vi møder i dagligdagen,” sagde Jan. V. Laursen.

”Det er min store drøm, at nogle af dem, der i øjeblikket synes der er alternativer, får lyst til at komme tilbage til HORESTAs fællesskab,” sagde formanden og pegede blandt andet på, at HORESTA har haft en medlemstilgang på 300 virksomheder i år.

Læs hele historien her.

Solid vækst i HORESTA

I løbet af 2023 kunne HORESTA byde velkommen til 297 nye medlemmer. Udviklingen er sket på baggrund af solide politiske resultater, stor gennemslagskraft og skræddersyet rådgivning, mener adm. direktør, Pia E. Voss.

Log ind