Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Vi har set udfordringer. Vi har set en finanskrise. Vi har set alt muligt. Det her er et helt andet spil, som vi ikke har prøvet før. Sådan beskriver driftsdirektør i restaurantgruppen Sovino Brands, Lasse Sørensen, det seneste år med corona til DR TV-Avisen.
”Det har været udfordrende at få økonomien til at hænge sammen og sørge for at personalet kommer godt ud af det her,” siger Lasse Sørensen om virksomhedens 14 restauranter.
Han mener, at virksomheden, til trods for kompensationsordningerne og lån fra staten, har haft omkostninger på 50 mio. kr. Lasse Sørensens budskab i forbindelse med en genåbning er, at virksomhederne får forudsætningerne for at tjene penge, og der er et vist antal gæster i restauranten afgørende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025