Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Københavns Kommune har netop foreslået en handleplan for det københavnske natteliv for 2021. Her lyder forslagene på, at de københavnske klubber om torsdagen skal lukkes ned fra kl. 24, samt at klubber skal overholde langt strammere regler for alkoholbevillinger, også når der blot er tale om et rutineskift i ejerskab. Konsekvensen af det nye udspil vil blot være et langt mindre regulerbart støjniveau fra boliger i København, hvor unge tager hen efter deres klubtur, skriver Patrick Peitzsch, klubpromotor, og Simon Bøtkjær Nielsen, økonomiordfører for Konservativ Ungdom, i Politiken.

”Under covid-19 blev det hurtigt åbenlyst, at lukketider på klubberne blot betød en stigning af fester i de private husstande. Tager man så pandemien og sundhedsrisikoen ud af denne tendens, vil denne kurs bare eksplodere ukontrollerbart. For de unge kommer til at feste. Det er en del af det at være ung,” skriver de.

Læs hele indlægget her.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind