Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selvom restauranter og caféer nu igen har udsigt til at byde gæster indenfor, er formanden for HORESTA i Region Midtjylland, Jakob Beck Wätjen, langt fra begejstret for den genåbningsplan, som politikerne præsenterede mandag aften, fortæller TV MidtVest.
Det er specielt beslutningen om, at man skal fremvise et coronapas for at komme på restaurant, der frustrerer formanden.
”Det er sjovt, at det er restauranter og frisører, der skal holde for. Vi kan stadig gå i supermarkedet, og vi kan stadig bruge offentlig transport, og de har cirka samme smitterisiko som restauranter. Jeg er bange for, at det bliver tidskrævende, besværligt og måske også uforståeligt for gæsterne,” siger Jakob Beck Wätjen, der i det daglige er hotelchef på Gl. Skovridergaard og Vejlsøhus i Silkeborg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025