Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter at have arbejdet som hjemmesygeplejerske i 18 år er det en ny verden for Annemette Pontoppidan Pedersen at være trådt ind i, når hun nu har titlen som daglig leder og hotelværtinde hos Steenbergs Hotel & Brasserie i Nykøbing, skriver Nordjyske Stiftstidende.
Til at give de dejlige madoplevelser står Allan Poulsen, der kommer med erfaring fra anerkendte gourmetrestauranter, herunder flere med Michelin-stjerner, i spidsen for som køkkenchef. Restauranten er et moderne, fransk brasserie med et udtryk, der er lettere end på et klassisk fransk brasserie, og med et fokus på lokale råvarer, fortæller Allan Poulsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025