Hotels Holding lukkede mandag denne uge en købsaftale for Hotel Ansgar på Vesterbro i København. Hotellet skal videreføres i Go Hotels regi, som hotelkædens fjerde hotel i København. Go Hotels overtager både driften og ejerskabet af ejendommen i forbindelse med handlen, skriver de i en pressemeddelelse.

 Hotel Ansgar er et moderne city hotel i hyggelige rammer, som har til huse i en imponerende bygning fra 1880’erne, centralt beliggende i København med 83 værelser og en indbydende gårdhave. General Manager, Christopher Valentin siger:

 ”Det 3-stjernede city hotel har et moderne udtryk og vi skal have samlet op på den renovation, som de tidligere ejere påbegyndte. Vi er godt tilfredse med at indlemme endnu et rigtigt godt hotel, med en solid historie, under Go-hotellerne. Hotellet har været lukket i en kort periode, men åbnede igen for gæster fredag den 7. maj 2021. Hotellet drives fremover dagligt under ledelse af Jan Pedersen, som er klar til at byde gæsterne velkommen tilbage i vante omgivelser”.

 På vegne af de tidligere ejere udtaler Søren Kaas følgende i forbindelse med handlen:

 ”Vi er glade for at Hotels Holding, blot tre uger efter overtagelsen af Saga Hotel, nu også overtager Hotel Ansgar. Efter 16 år som ejere af Hotel Ansgar er det svært at give slip på livsværket, men de nye ejere har overbevist os om, at de er de rigtige til at drive hotellet videre. På kort sigt vil hotelbranchen stadig være presset, men når rejsesituationen efterhånden normaliserer sig og turister og konferencedeltagere vender tilbage til København, vil de to nye GO-hoteller på Vesterbro stå særdeles godt rustet til konkurrence. Hotel Ansgars mange stamgæster bliver stadig budt velkommen af det personale de kender, i de sædvanlige hyggelige omgivelser og samtidig kan de glæde sig til, at hotellet, hen ad vejen bliver opgraderet og moderniseret.”

Go Hotels omfatter følgende hoteller i København:

  • Go Hotel City, Lergravsvej 53, 2300 København S
  • Go Hotel Copenhagen, Gemmas Allé 203, 2770 Kastrup 270 Kastrup
  • Go Hotel Saga, Colbjørnsensgade 29, 1652 København V
  • Go Hotel Ansgar, Colbjørnsensgade 29, 1652 København V

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne