Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

På grund af restriktioner og nedlukning har coronakrisen kostet Hotel Marienlyst i Helsingør 100.000 kroner om dagen, fremhæver administrerende direktør Michael Lauritsen. Nye beregninger fra Dansk Arbejdsgiverforening viser, at det samlede tab for virksomhederne på grund af corona løber op i 130 milliarder kroner. Derfor advarer virksomhederne nu mod særskatter efter krisen, skriver Berlingske.

På baggrund af det tab for virksomhederne advarer erhvervslivet nu statsminister Mette Frederiksen (S) mod fremtidige særskatter som betaling for de mange hjælpepakker. Særskatter i lighed med skatten på bankerne, der er med til at finansiere tidligere pension til »Arne«.

”Jeg mener bestemt ikke, at vi skylder noget. Jeg vil nødig lyde mavesur og træt af politikerne. Vi har arbejdet i 13 måneder for at komme igennem, og vi har holdt hånden under arbejdspladser. Når regningen for krisen skal betales, skal man ikke sende en skatteberegning til virksomhederne. Vi har påtaget os et enormt ansvar ved at have medarbejdere på lønkompensation,” siger Michael Lauritsen.

Læs hele historien her.

Log ind