”Som direktør og indehaver af Esbjerg Park, har det været vigtigt at fremtidssikre virksomheden bedst muligt, og det mener jeg er opnået ved at fokusere alene på hovedbygningen, der i dag benyttes til konferencer, fester, koncerter, messer og foredrag,” udtaler Palle Storinggaard, som også driver Hotel Britannia i Esbjerg City i en pressemeddelelse.

Sammen og i en god dialog med Palle Storringgaard har Esbjerg Kommune tilpasset lejemålet, så det i højere grad passer med Palles ambitioner for Esbjerg Park. Hvad fremtiden nu bringer for de resterende bygninger og arealer i området er Esbjerg Kommune nu i tænkeboks omkring.

Det forventes at der før sommerferien fremlægges forslag til muligheder som skal drøftes politisk, udtaler Borgmester Jesper Frost Rasmussen.

”Området er jo fantastisk med park og grønne arealer, og selv om vi har måtte sige farvel til nogle dygtige medarbejdere da værelsesudlejningen nedlægges, så er det en glædelig nyhed endelig at få en ny aftale på plads for det nye Esbjerg Park, og på siden vil kunne følge udviklingen for området,” fortæller Palle Storinggaard.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne