Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På dette tidspunkt for ét år siden var coronavaccinationer blot et fatamorgana, og faren for endnu en smittebølge lurede i horisonten. Alligevel måtte restauranter, caféer og barer holde åbent til kl. 02 – med god afstand og håndsprit. Både restauratører og gæster levede op til tilliden, og der var ingen smittestigning i juni og juli, skriver 11 organisationer i dag i Børsen.
”Vi ønsker ikke en gentagelse af sidste sommer med ulovlige arrangementer i parker og gader eller ulovlige piratfester med dj, dansegulv og ulovlig alkoholservering til skade for sundheden og økonomien. Danskerne har igennem halvandet år handlet med imponerende omtanke, når de gæster serveringssteder, og det kan langt de fleste også efter kl. 23 – i al fald med lidt hjælp fra de professionelle medarbejdere på serveringsstederne. Naturligvis kan det være nødvendigt med særlige tiltag, hvis der lokalt opstår stor smittespredning. Men vi opfordrer regeringen til at stole på restauratører og gæster: Tillad igen serveringsstederne at holde åbent til kl. 02,” lyder budskabet.
Afsenderne er Kirsten Munch Andersen, politisk direktør, HORESTA, Torben E. Hoffmann Rosenstock, direktør, Danske Restauranter og Caféer, Jens Munk Ebbesen, områdedirektør, Landbrug & Fødevarer, Maja Tini Jensen, direktør, KBH - Commerce & Culture, Carsten Suhrke, formand, V.S.O.D., Lars Thykier, adm. direktør, Danmarks Rejsebureau Forening, Anders Baggland, Danske Handelsbyer, Lars Ramme Nielsen, chef for turisme og oplevelsesøkonomi, Dansk Erhverv, Jakob Brandt, adm. direktør, SMVdanmark, Leif Nielsen, branchedirektør, DI Fødevarer, og Niels Hald, direktør, Bryggeriforeningen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025