Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For TorvehallerneKBH har nedlukningerne i 2020 og 2021 været fyldt med både op- og nedture. Det skyldes primært, at forretningen består af både en detaildel og en spisestadsdel, hvor restriktionerne i store dele af perioden har umuliggjort sidstnævnte. Det skriver Fødevarewatch.
"Vi har generelt haft en tilbagegang på både kunder og omsætning. Selvom vi består af en kombination af detail og spisestader, har det øgede detailsalg ikke været nok til at opveje for den lavere omsætning hos spisestaderne, der har været ekstra hårdt ramt af coronarestriktionerne," siger Lotte Eiskjær Andersen, der er torvehalschef for TorvehallerneKBH.
TorvehallerneKBH omsatte i 2019 for 300 mio. kr. Selvom omsætningen ikke kommer til at nå samme niveau for 2020, var det ifølge Lotte Eiskjær Andersen alligevel et tilfredsstillende år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025