Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det tidligere Brøchner Hotels-drevne Hotel Herman K med 31 værelser i det indre København, skifter nu navn til Hotel The Socialist. Det fremgår blandt andet af opslag på Instagram. Det oplyses ikke noget om årsagen til valget af det nye navn, men der står også, at hotellet genåbner til sommer, fortæller Standby.dk.

I april i år overtog den britiske kapitalforvalter Ogilvy Capital hotellet. Ifølge en pressemeddelelse fra Ogilvy står hotellet til at blive en 24/7 stay-and-play destination samt et af Københavns førende nichehoteller. Signaler fra Ogilvy signalerede også en franchise-aftale med en global hotelgigant, men den er endnu ikke blevet ført ud i livet.

Læs hele historien her.

Søskendepar køber kitsch byhotel

Efter at have været til salg siden november har et søskendepar nu købt det lille byhotel Arnkilhus i Sønderborg. Planen er nu, at hotellet skal have en kærlig hånd og et mere tydeligt brand.

Nyt stort hotel på vej i Odense

Et samarbejde med en hotelkæde er tæt på at falde på plads, oplyser projektudviklingschef Kim Marcussen fra A. Enggard, som sammen med pensionsgiganten PKA står bag hotelprojektet i

Arvinger sender endelig berømt hotel på markedet

Efter ejerens død sidste år oplyste arvingerne, at de ikke selv ønskede at drive Brøndums Hotel videre. Men de sidste detaljer skulle først på plads, før hotellet kunne sælges, og nu er salgsprospektet endelig landet.

Log ind