Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskerne er efter eget udsagn vilde med dansk mad. Det viser en ny undersøgelse fra Karolines Køkken, der for sjette år i træk har undersøgt danskernes madvaner.
Hele 38 pct. af de adspurgte fortæller, at deres yndlingskøkken er det danske efterfulgt af det italienske køkken med 15 pct. og det mexicanske med 4 pct.
Denne udmelding afspejler sig dog ikke i danskernes yndlingsretter i 2021. Her ligger pasta med kødsovs nemlig med 56 pct., stegt kylling med 55 pct., frikadeller med 49 pct. og lasagne med 48 pct.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024