Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hos Restaurant Flammen lægger man også vægt på, at de statslige millioner har været essentielle for at holde fast på størstedelen af de hjemsendte medarbejdere, skriver FødevareWatch.dk.
"Det har skabt noget ro. Både for os, men i det hele taget også for vores medarbejdere. I sidste ende har vi jo bare været glade for at kunne fastholde arbejdspladser, hvilket har været målet helt fra starten af denne coronasituation," siger adm. direktør i Restaurant Flammen, Piet Klein.
Til trods for sikkerhedsnettet, som hjælpepakkerne trods alt har spændt ud under sektoren, efterlyser han dog i dag en konkret genåbningsplan for de danske restauranter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024