Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvert år i uge 7 afholdes DinnerDays ude på restauranterne, men efter restriktioner, nedlukninger og uden forudsigelighed, tager festivalen i år form af en mad ud af huset-begivenhed.
”Restauranterne har længe kæmpet for overlevelse, og har brug for opbakning som aldrig før. DinnerDays Takeaway er vores bud på en håndsrækning, og det vil glæde os, hvis vi som arrangører kan få flere til at støtte op om restauranterne ved at bestille en takeaway-menu i uge 7, siger Laura Madsen, PR & Kommunikationsansvarlig hos DinnerDays.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024