Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvad laver de forretningsdrivende under nedlukningen. Sidder de derhjemme, eller maler de butikken? På Løkken Badehotel har nedlukningen åbnet for muligheden for at realisere et længe næret ønske om en renovering af toiletter og ikke mindst indretning af handicaptoilet, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Nedlukningen af Nordjylland i november blev startskuddet til, at Restaurant Løkken Badehotel og Ejerforeningen Løkken Badehotel i samarbejde fik revet de gamle toiletter ned helt ned til sandbunden.

”Vi formoder, at det har været hotellets første vandskyllede toiletter og badeværelser, som dog nok ikke har været lavet fra starten af for 125 år siden. Vi har mødt spor af gamle brusere, og de gamle jernrør var så kalkfyldte, at vi længe har døjet med lavt vandtryk. Alle vandrør i huset har ført tilbage til det gamle anlæg,” fortæller medinvestor Christian Hem og restauratør Michael Larsen, mens de glæder sig over, at der nu, efter de nye rør er tilsluttet, er kommet normalt vandtryk i rørene.

Kendt hotelprofil i spidsen for lille badehotel

Martin Kraunsøe, der har haft direktørstillinger på flere hoteller, har forpagtet nordsjællandsk badehotel. ”Jeg har forpagtet hotellet til en start, så må vi se om jeg køber bygningen,” siger han.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind