Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvis hjælpepakkerne er en redningskrans til nødlidende virksomheder, er de en redningskrans, der lader vente på sig så længe, at det måske er for sent, når de endelig kommer, skriver Heartbeats.dk.

For mens hele landet ærgrer sig over coronanedlukning 2.0, kæmper restauranterne for overhovedet at overleve til den dag, hvor vi er ude på den anden side. For én ting er, at hjælpepakkerne ikke dækker restauranters fulde udgifter, noget helt andet er, at Kamilla Seidler, restaurantchef hos Lola på Christianshavn, stadig venter på at få hjælpepakken bevilliget. Hun søgte den vel at mærke for 10 måneder siden, men til dags dato er der stadig hverken kommet ja eller nej til ansøgningen.

“Når der bliver sagt, at der er hjælpepakker på vej, tror jeg, folk ånder lettet op og tænker: “Gudskelov, der er nogen, som har vores ryg.” Men når man sidder som potentiel modtager, opdager man, at pakkerne nærmest er skruet sådan sammen, at man skal forsvare, at man ikke er gigantisk tyv eller massemorder,” siger Kamilla Seidler.

Læs hele historien her.

Log ind