Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvis hjælpepakkerne er en redningskrans til nødlidende virksomheder, er de en redningskrans, der lader vente på sig så længe, at det måske er for sent, når de endelig kommer, skriver Heartbeats.dk.
For mens hele landet ærgrer sig over coronanedlukning 2.0, kæmper restauranterne for overhovedet at overleve til den dag, hvor vi er ude på den anden side. For én ting er, at hjælpepakkerne ikke dækker restauranters fulde udgifter, noget helt andet er, at Kamilla Seidler, restaurantchef hos Lola på Christianshavn, stadig venter på at få hjælpepakken bevilliget. Hun søgte den vel at mærke for 10 måneder siden, men til dags dato er der stadig hverken kommet ja eller nej til ansøgningen.
“Når der bliver sagt, at der er hjælpepakker på vej, tror jeg, folk ånder lettet op og tænker: “Gudskelov, der er nogen, som har vores ryg.” Men når man sidder som potentiel modtager, opdager man, at pakkerne nærmest er skruet sådan sammen, at man skal forsvare, at man ikke er gigantisk tyv eller massemorder,” siger Kamilla Seidler.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024