Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det var totalt kaos sidste forår, da konfirmationer i stor stil skulle flyttes på grund af coronaepidemien. Nu gentager historien sig. Og det presser restaurationsbranchen. For med udsigt til at konfirmationerne flyttes fra foråret til efter sommerferien skaber rift om festlokalerne. Det mærker kromanden Flemming Christiansen.

”Folk har haft et lokale, glædet sig til konfirmationerne og festerne. Men nu kan de måske ikke holde fest her alligevel, fordi jeg ikke har plads,” siger forpagteren af Pøt Mølle Frijsenborg Slotskro.

Det er langt fra kun på kroen ved Hammel, at restauratørerne er bekymrede.

Sådan lyder det fra brancheorganisationen HORESTA.

”Vi har i lang tid haft en forventning og et ønske til politikerne om en genåbningsplan, så vi i bedre tid kan planlægge. Men den synes vi ikke, at vi har set endnu, siger formand for HORESTA Region Midtjylland, Jakob Wätjen, til TV2/Østjylland.

Kold College vinder Young Chef 2025

Fire hold fra gastronomiuddannelser i hele landet dystede i smag, kreativitet og samarbejde – og Kold College trak det længste strå på hjemmebane til Young Chef 2025.

Log ind