Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Coronasmitten blandt ansatte i hotel- og restaurationsbranchen var omtrent dobbelt så almindelig som hos medarbejdere i industrien og byggeriet, sidste gang landet var åbent. Det viser beregninger fra Dansk Erhverv baseret på tal fra Statens Serum Institut, skriver Jyllands-Posten.
Kirsten Munch Andersen, politisk direktør i HORESTA, mener dog ikke, at man kan konkludere ret meget ud fra studiet eller incidenstallene. Udviklingen i hendes branche kan f.eks. sagtens skyldes, at mere end halvdelen af branchens medarbejdere er under 30 år, mener hun.
”Vi ved stadig grundlæggende ikke, hvor folk bliver smittet. Det er ærgerligt, at der ligger en statistik, som giver det indtryk, at der er rigtig meget smitte i vores erhverv,” siger hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025