En genåbning med lukketid kl. 22 er det værst tænkelige scenario, mener Peder Blak, medejer af og administrerende direktør for Old Irish Pub, som har 22 barer på tværs af Danmark. Han vil hellere vente med at åbne end at skulle åbne og så slutte aftenen klokken 22.00, skriver Berlingske.

»Det er helt forkert at tro, at man hjælper os ved, at vi kan åbne til klokken 22. Det er ikke muligt at drive en sund forretning på den måde. Forestil dig, at folk skal se en Champions League-fodboldkamp hos os, og så skal gå hjem i pausen. Det viser, hvor skævt det er,« siger han.

Hos den landsdækkende restaurantkæde Bone's deler man bekymringen. Den underliggende logik i forhold til genåbningen er jo, at vi i hver vores branche skal have mulighed for at drive en forretning, som er lønsom, siger administrerende direktør for Bone's Jan Vinther Laursen. Han mener, at restriktionerne skal være begavede, og hvis der ikke er et sundhedsfagligt argument, som adskiller klokken 22 fra klokken 24, så bør virksomhederne kunne holde åbent til klokken 24.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne