Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det giver ikke mening at en eksklusiv skare af danskere, der vil kunne fremvise et digitalt coronapas med for eksempel et vaccinestempel, om få måneder skal få adgang til at sætte sig godt til rette med et menukort på en af landets restauranter. Det siger formanden for HORESTA, Jens Zimmer Christensen, til Berlingske.
HORESTA mener, at et coronapas kan bruges til arrangementer med større forsamlinger af mennesker, men ikke som en adgangsbillet til at komme ud og spise for den enkelte dansker.
”Efter vores mening bør det ikke bruges til at få en individuel adgang til restauranter. Slet ikke, når man ikke ved, hvor mange der vil være vaccineret på et givent tidspunkt. For os er det en prioritet, at man finder ud af noget internationalt. Det nytter ikke, at vi kun har noget, der kun gælder for Danmark. Det er vi med al respekt ikke store nok til,« lyder det.
Jens Zimmer Christensen kommenterede også coronapasset i TV-Avisen onsdag aften:


SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025