Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

COVID-19-smittetrykket har været faldende i Danmark gennem længere tid, og samtidig har regeringen præsenteret ideen om, at hyppige tests kan være med til at få åbnet samfundet igen. Det bør ifølge HORESTA også føre til, at dele af turisme- og oplevelseserhvervet kan åbne igen med det samme. Hoteller og møde- og konferencesteder er blandt de steder, der i dag ikke er tvangslukkede og gerne må holde åbent, men hvor forretningen reelt set er væk, skriver Kursuslex.

”Det er giver ikke megen mening, at det er tilladt at holde møder på en produktionsvirksomhed, men på grund af forsamlingsforbuddet, må de samme mennesker ikke mødes på et konferencested. Det bør der åbnes for her og nu,” siger Katia K. Østergaard, administrerende direktør i HORESTA.

På samme måde skal hotellerne have mulighed for at udnytte deres faciliteter til fulde, så overnattende gæster kan bruge hotellets spa og spise deres morgenmad i restauranten frem for på værelset, mener brancheforeningen.

Læs hele historien her.

Hoteldirektører ønsker millioner på bordet

De store konferencecentre og hoteller i København efterlyser kommunale millioner til at betale internationale events og konferencer for at komme til hovedstaden. Kommunens viceborgmester giver forslaget en blank afvisning.

Log ind