Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

"Vi får dagligt henvendelser fra mennesker, der fortæller, at de efterhånden hungrer efter oplevelser og nydelse her i corona-trummerummen", fortæller René Aarby Sørensen, der er administrerende direktør på Munkebjerg Hotel ved Vejle.

Og netop det er afsættet for hotellets nye initiativ: Nu kan interesserede få serveret gourmetmad på hotellet med alle corona-retningslinjer overholdt – og udsigt over Vejle Fjord. Konceptet er nemlig, at når gæsterne ikke kan komme til hotellets gourmet-restaurant, Treetop Restauranten, kommer restauranten til dem - menuen bliver serveret på pyntede borde i gæsternes egne suiter og luksusværelser af tjenere fra Treetop Restauranten.

"Her giver vi folk muligheden for et åndehul midt i den noget grå lockdownperiode. Med børnene passet kan par få tiltrængt kærestetid i en oase af eksklusiv forkælelse med mad og vin af høj karat - og så bare nyde livet sammen et lille døgns tid", fortæller René Aarby Sørensen.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Hotel Insights 2025 - Vejle

Kl. 9.00-13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Hotel Insights 2025 - København

kl. 9.00-13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind