Når det igen bliver muligt at gå på restaurant, spille fodbold i klubben og gå til koncert, vil regeringen kunne indføre omfattende indsamling af oplysninger om borgernes færden som led i smitteopsporingen, skriver Jyllands-Posten.

HORESTA er positiv over for, at restauranter kan blive bedt om at indsamle oplysninger på gæsterne under en epidemi.

”Hvis det er nødvendigt og kan bidrage til smitteopsporing, vil vi selvfølgelig gerne medvirke til det, men det skal være helt klart, hvordan man skal registrere, hvad man skal registrere, og hvem man skal registrere. Det kan dog bekymre, om det kan afholde danskerne fra at gå ud. Det er klart, at det kan blive så stramt at gå ud at spise, så danskernes adfærd ikke flytter med, så bliver man hjemme i stedet for,” siger politisk direktør Kirsten Munch.

Læs hele historien her.

Letz Sushi åbner i Risskov

Risskov bliver en restaurant rigere, når sushikæden Letz Sushi åbner nu sin fjerde restaurant i Aarhus. Denne gang har Letz Sushi kastet sin kærlighed over Risskov, hvor man mandag 27. februar åbner op i helt nye omgivelser, skriver Lokalavisen.

Kontantpligt driller forlystelsesparker: ”Vi vil bare gerne have lidt fleksibilitet”

De kolde kontanter er en varm kartoffel. I hvert fald når det handler om erhvervslivets pligt til at modtage dem. Debatten om retten til at sige nej til kontanter har raset længe, og nu presser også forlystelsesparker og koncertsteder på for at få blødt op omkring den lovgivning, der forpligter alle salgssteder til at tage imod kontanter, skriver Turistmonitor.dk.

Log ind