Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
"Husk samfundssindet," lød det ved krisens start fra erhvervsminister Simon Kollerup (S), der opfordrede bankerne til at strække sig langt for at hjælpe virksomhederne igennem coronaen, skriver Fredericia Dagblad.
Men hvordan er det så gået? Hotel- og restauranterhvervet er hårdt ramt af coronanedlukningerne, og undervejs har der været gode og dårlige oplevelser med bankerne, fortæller politisk chefkonsulent, Kristian Nørgaard.
”Det er både en opgave for staten og for bankerne som samfundsinstitutioner at hjælpe de erhverv, som tager coronaregningen lige nu, igennem krisen. Men billedet er noget broget. Vi har spurgt vores medlemmer, og nogle melder tilbage, at de har store problemer og kan ikke få lov til at låne mere i banken, mens andre har et godt samarbejde. Langt de fleste af vores medlemmer er sunde og rentable virksomheder, som har ramt en kæmpe krise og derfor har behov for hjælp i en årrække, indtil vi kommer tilbage til noget, der er normalt,” siger Kristian Nørgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025