Turismen i Nordsjælland har været hårdt ramt af krisen, men viser dog spæde tegn på fremgang. Ser man på registrerede overnatninger på eksempelvis hoteller, feriehuse og campingpladser i VisitNordsjællands kommuner, er tallet for september måned langt bedre end før Corona-krisen. Faktisk med en stigning på 15,6 pct. i forhold til september 2019.

"De positive tal for september måned er et glimt i det mørke, der nu har varet i halvandet år. Vi viser forsigtig begejstring, velvidende at turisterhvervet fortsat er meget udsat og sårbart," siger direktør i VisitNordsjælland Annette Sørensen.

Turismen tilbyder mange gratis glæder, men i løbet af året har VisitNordsjælland haft særligt fokus på at fremhæve den del af turismebranchen, som har kasseapparater, og hvor turismen er levegrundlag for de mennesker, der står bag. De nordsjællandske hoteller, campingpladser og vandrehjem har været særligt udfordrede under krisen. For at understøtte deres salgsindsats har VisitNordsjælland kørt kampagner på de sociale medier med opfordring til turisterne om at overnatte og blive lidt længere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne