Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En lang, smal grund i hjertet af København stod ubebygget hen i årevis, men tidligere i år skød en ny, hvid ejendom op midt i Indre By. Inden længe åbner en restaurant på adressen. Navnet er endnu fortroligt, men restauratør Jesper Boelskifte løfter gerne sløret for sit projekt, der efter planen går i luften i midten af marts, skriver Berlingske.
”Det skal være italiensk med et japansk tilsnit. Jeg har en stor kærlighed til det italienske køkken og til italiensk vin – det har jeg længe villet finde en måde at arbejde videre med. Nu er det endelig tid til at leve den italienske drøm ud,” forklarer Jesper Boelskifte, der har restauranter som den franske bistro Le Sommelier, fransk-japanske Umami og Mash på sit cv.
Med sin nye restaurant vil Jesper Boelskifte skabe en uformel stemning, som leder tankerne hen på en bar i Milano.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelstars Union indfører nye kriterier fra 2025
07-12-2024
-
Minister støtter plan for outdoorturisme
07-12-2024
-
Hotel Faaborg Fjord kåret som Danmarks bedste
07-12-2024
-
Ledigheden steg svagt i november
07-12-2024
-
Madklubben åbner midlertidig restaurant efter brand
07-12-2024
-
Splittelse om arbejdskraft skaber debat i regeringen
07-12-2024
-
Nyt hotel skal sætte skub i Thyborøns turisme
07-12-2024