Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En lang, smal grund i hjertet af København stod ubebygget hen i årevis, men tidligere i år skød en ny, hvid ejendom op midt i Indre By. Inden længe åbner en restaurant på adressen. Navnet er endnu fortroligt, men restauratør Jesper Boelskifte løfter gerne sløret for sit projekt, der efter planen går i luften i midten af marts, skriver Berlingske.
”Det skal være italiensk med et japansk tilsnit. Jeg har en stor kærlighed til det italienske køkken og til italiensk vin – det har jeg længe villet finde en måde at arbejde videre med. Nu er det endelig tid til at leve den italienske drøm ud,” forklarer Jesper Boelskifte, der har restauranter som den franske bistro Le Sommelier, fransk-japanske Umami og Mash på sit cv.
Med sin nye restaurant vil Jesper Boelskifte skabe en uformel stemning, som leder tankerne hen på en bar i Milano.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025