Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En lang, smal grund i hjertet af København stod ubebygget hen i årevis, men tidligere i år skød en ny, hvid ejendom op midt i Indre By. Inden længe åbner en restaurant på adressen. Navnet er endnu fortroligt, men restauratør Jesper Boelskifte løfter gerne sløret for sit projekt, der efter planen går i luften i midten af marts, skriver Berlingske.
”Det skal være italiensk med et japansk tilsnit. Jeg har en stor kærlighed til det italienske køkken og til italiensk vin – det har jeg længe villet finde en måde at arbejde videre med. Nu er det endelig tid til at leve den italienske drøm ud,” forklarer Jesper Boelskifte, der har restauranter som den franske bistro Le Sommelier, fransk-japanske Umami og Mash på sit cv.
Med sin nye restaurant vil Jesper Boelskifte skabe en uformel stemning, som leder tankerne hen på en bar i Milano.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025