Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En lang, smal grund i hjertet af København stod ubebygget hen i årevis, men tidligere i år skød en ny, hvid ejendom op midt i Indre By. Inden længe åbner en restaurant på adressen. Navnet er endnu fortroligt, men restauratør Jesper Boelskifte løfter gerne sløret for sit projekt, der efter planen går i luften i midten af marts, skriver Berlingske.
”Det skal være italiensk med et japansk tilsnit. Jeg har en stor kærlighed til det italienske køkken og til italiensk vin – det har jeg længe villet finde en måde at arbejde videre med. Nu er det endelig tid til at leve den italienske drøm ud,” forklarer Jesper Boelskifte, der har restauranter som den franske bistro Le Sommelier, fransk-japanske Umami og Mash på sit cv.
Med sin nye restaurant vil Jesper Boelskifte skabe en uformel stemning, som leder tankerne hen på en bar i Milano.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Ny frist for kollektivt søgsmål mod Booking.com
30-07-2025
-
Turismetrends: Sådan rejser europæerne i 2025
30-07-2025
PRESSEKLIP
-
Bellagroup har udpeget ny direktør
30-07-2025
-
Fusion og rebranding præger resultat hos Core Hospitality
30-07-2025
-
Ny hotelchef skal styrke Copenhagen Plaza efter renovering
30-07-2025
-
Minister: Møns Klint kan tiltrække flere turister
30-07-2025
-
Green Key skaber øget interesse for Hotel Pejsegården
30-07-2025
-
TV2-serie vækker historisk interesse og løfter museum i Jelling
30-07-2025
-
Elever imponerer med sommerrestaurant på Severin
30-07-2025
-
Kraftigt regnvejr lukkede BonBon-Land i to dage
30-07-2025