En ny omgang af Danmarkskampagnen fra VisitDenmark er skudt i gang for at inspirere danskerne til at give en oplevelse i julegave. 

Kampagnen havde premiere i november med helsidesannoncer i blandt andet Alt for Damerne og Eurowoman – det er her, ovenstående tekst stammer fra - og kampagnen kører helt frem til juleaften med video på sociale medier, sponsorat af podcasten ”Det vi taler om”, outdoor, native artikler i Ud&Se og meget mere. 

”Vi vil gerne påvirke danskerne til at lægge oplevelser under træet i år, så julen kan vare helt til påske. På den måde rækker kampagnen ind i 2022, og kan være med til at skabe forretning for dansk turisme i et godt stykke tid endnu,” siger Lene Hylleberg, senior projektleder i VisitDenmark. 

Kampagnen henviser til megetmereendbare.dk, hvor destinationerne bidrager med et væld af inspirationsmuligheder til oplevelser inden for kultur, gastronomi, outdoor eller eventyr på egen hånd. Her er alt fra tangsafari, spaoplevelser i det fri og spændende muesumsbesøg landet over. Og ønsker man at kombinere med en overnatning er der også inspiration til det.

Miljøstyrelsen lancerer ny affaldskampagne med opbakning fra HORESTA

Henkastet affald er et kæmpe problem. Det ødelægger ikke bare naturen – og naturoplevelsen – det er også enormt dyrt. Der bruges skønsmæssigt op mod 500 mio. kr. årligt på oprydning efter henkastet affald i Danmark. Det vil Miljøstyrelsen nu gøre op med i en ny kampagne, der lanceres 10. maj. Kampagnen ’Tak for ingenting… i naturen’ er et initiativ under Regeringens handlingsplan ’Plastik uden spild’.

Log ind