Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Som bekendt sker der flere mirakler i denne søde juletid end på andre tidspunkter af året. Spørg bare Anita Borup, leder af Café Røde Kors i Østergade; forleden oplevede hun én af dem, skriver dbrs.dk.

”Sidste fredag sad jeg, og var bekymret for, hvor jeg skulle skaffe maden til en julefest for vore brugere. Vi plejer at holde en fest lillejuleaften, og det skulle vi selvfølgelig også i år; jeg havde ikke lige midlerne til det,” fortæller hun.

Men bedst som Anita Borup sad og grublede, ringede telefonen. I den anden ende af røret var Susanne Dyrby Højlund, hotelchef på Hotel Fjordgården. Jeg hører, at du godt kunne bruge noget mad. Jeg kan levere 30 kuverter til dig med julemad, lød hendes tilbud.

Læs hele historien her.

Hotel Insights 2025 - Vejle

Kl. 9.00-13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Hotel Insights 2025 - København

kl. 9.00-13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind