Det populære Ruths Hotel i Skagen har som følge af positive coronatest hos to medarbejdere valgt at lukke samtlige af hotellers faciliteter i sammenlagt seks dage. Det fortæller han til Nordjyske, skriver FødevareWatch.dk.

Tabet får dog ikke umiddelbart betydning for hotellet, der hvert år tiltrækker både danske og udenlandske turister. Ifølge Tom Boye oplever Ruths Hotel nemlig generelt travlhed, og derfor mener han heller ikke, at hotellet er så sårbar overfor den uventede nedlukning, som det kunne have været, hvis ordrebogen var mindre på den anden side af nedlukningen.

"Vi er heldige med, at vi har masser af kunder, når vi åbner dørene igen. Også resten af året," siger Tom Boye til Nordjyske.

Læs hele historien her.

Webinarer: Nu skal kompensationen slutafregnes

Den 30. september er sidste frist for at slutafregne kompensation. Slutafregningen skal afgøre, om din virksomhed har modtaget for lidt, for meget eller lige præcis den kompensation, som din virksomhed er berettiget.

Luksushotel vil fordoble omsætning efter milliontab

”Vi kommer ikke til at tjene pengene ind i min levetid, måske i mine børnebørns,” sagde den farverige norske milliardær Petter Stordalen, da han i 2018 holdt pressemøde om sit kommende flagskib i København, Villa Copenhagen. Det åbnede i juli 2020, midt under coronakrisen, skriver Standby.dk.

Log ind