Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauranter oplever lige nu, at det er svært ved at få medarbejdere. Restaurant Flammen, der blandt andet ligger i København, Roskilde og Glostrup, har så store problemer med at skaffe mandskab, at de må afvise gæster i døren fredag og lørdag, selvom de har ledige borde, skriver Berlingske ifølge DR P4 København.
Både rejselyst og SU-begrænsning sætter en stopper for tjenerarbejdet, det fortæller Annette Hyldebrandt, der er chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA. Hun fortæller, at mange måske vælger at tage den rejse, som de ikke kunne komme afsted på, eller at de simpelthen har nået at tjene alle de penge, de må, i forhold til deres SU og derfor er bekymrede for, om de når at tjene for meget og de skal betale det tilbage.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025