Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restauranter oplever lige nu, at det er svært ved at få medarbejdere. Restaurant Flammen, der blandt andet ligger i København, Roskilde og Glostrup, har så store problemer med at skaffe mandskab, at de må afvise gæster i døren fredag og lørdag, selvom de har ledige borde, skriver Berlingske ifølge DR P4 København.

Både rejselyst og SU-begrænsning sætter en stopper for tjenerarbejdet, det fortæller Annette Hyldebrandt, der er chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA. Hun fortæller, at mange måske vælger at tage den rejse, som de ikke kunne komme afsted på, eller at de simpelthen har nået at tjene alle de penge, de må, i forhold til deres SU og derfor er bekymrede for, om de når at tjene for meget og de skal betale det tilbage.

Hotel Insights 2025 - Vejle

Kl. 9.00-13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Hotel Insights 2025 - København

kl. 9.00-13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind