Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I fredags fik de danske restaurantejere fik at vide, at de måtte åbne for indeservering onsdag. Men allerede søndag kom armene lidt ned hos de trængte restauratører, da meldingen om genåbningen fik følgeskab af en melding om, at kunderne skal booke bord 30 minutter før ankomst, skriver FødevareWatch.dk.
Hos bookingtjenesten Dinnerbooking har man siden fredagens udmelding haft travlt. Her har man oplevet stor efterspørgsel på muligheden for at få bookingtjenesten ind på restauranter, der ikke har været vant til at bruge bookingsystemer.
Hos Dinnerbooking siger man til FødevareWatch, at der fredag d. 16. april var en stigning i opkald på 870 pct. sammenlignet med fredagen forinden. Da restauranterne mandag vidste, at genåbningen er ledsaget af en 30 minutters regel, fik bookingselsskabet 200 pct. flere opkald end mandagen forinden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025