Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 21. april må caféer og restauranter åbne for udeservering til sultne og tørstige gæster, som kan fremvise et gyldigt coronapas. Det er imidlertid ikke alle restauratører, der gør brug af muligheden, skriver Nordjyske.
En af de restauranter, som venter med at åbne til 6.maj, er Blokhus Fiskerestaurant, som under normale omstændigheder ellers har plads til omkring 50 gæster på den store terrasse udenfor. Forpagter Olav Pedersen frygter nemlig, at forårets omskiftelige vejr vil få folk til at blive hjemme.
”Jeg har ikke noget ordenligt overdækning, så jeg vil skulle dække til med parasoller. Derudover skal jeg have bemanding på og have købt krabbeklør, jomfruhummere, rejer og frisk fisk hjem, og så bliver der måske møgvejr, når vi åbner. Det tør jeg ikke satse på kan betale sig,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024