Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bedre end en total nedlukning af hele landet, men langt fra en optimal løsning. Det er den umiddelbare reaktion i dele af erhvervslivet på regeringens nye tiltag med en automatisk nedlukning af kommuner, når det såkaldte incidenstal runder 200 pr. 100.000 indbyggere, skriver Finans.dk.
I restaurations- og hotelbranchen vækker den nye plan for automatisk nedlukning af kommuner forundring, fordi den kommer oveni testkrav og krav om brug af coronapas og på et tidspunkt, hvor reglerne for restaurationers genåbning hverken er kendt for udendørsservering fra den 21. april eller indendørsservering fra den 6. maj.
”Kravene i genåbningen til areal pr. kunde, lukketid m.m. er endnu ikke fastlagt, og der er nu risiko for, at kommunale nedlukninger kan ske med dags varsel. Det er svært at planlægge og agere efter i restauranter og på spisesteder, hvor der arbejdes med fødevarer,” siger Katia Østergaard, adm. direktør i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024